• Naast dat ik al vele kinderen heb mogen begeleiden weten ook steeds meer ouders mijn praktijk te vinden en dat is fijn.
  Ik merk dat er behoefte is aan een luisterend oor en iemand die even over de schouder meekijkt vanuit een andere invalshoek.

  Daarvoor heb ik in overleg met Qoffee & More in Lisse, Kanaalstraat 68 elke eerste woensdag van de maand een inloopspreekuur en mag ik
  gebruik maken van hun heerlijke ruimte op de eerste verdieping. Naast dat het laagdrempelig is schenken ze hier ook fairtrade coffees en werken ze hier met biologische producten.


 • Tijdens dit uur kunnen ouders laagdrempelig naar mij toe komen met hulpvragen over hun kind of iets waar ze zelf tegen aanlopen betreft de opvoeding. We zullen samen kijken wat ik eventueel zou kunnen betekenen voor training of coaching zonder verplichting.

  Mijn kracht is mijn openheid en transparantie. Ik heb naast mijn eigen koffer vol ervaring, opleidingen en expertise een groot netwerk met mensen die op vele verschillende manieren werken. Als ik tijdens ons gesprek dus voel dat één van mijn collega's je beter zou kunnen helpen zal ik dat ook eerlijk delen. Dus....als er iets speelt en je zou willen dat ik even mee kijk kom dan een keertje langs op een eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur (start 5 september 2018).

  De koffie en thee zijn voor eigen rekening alle aandacht die ik schenk is gratis;-)
  Ik hoop je een keer te mogen ontmoeten.

   

 • Rots en Water Xtra

  Ik heb de Rots en Water training al vele malen mogen geven op scholen, kleine groepje en individueel. Deze training geef ik dan ook met veel plezier en heb daarom elementen toegevoegd zodat de training een nog positievere bijdrage zal leveren aan de kinderen en ouders....een beetje Xtra dus;-). Wat hetzelfde blijft is mijn betrokkenheid het intakegesprek en tussentijdse telefonische evaluatie gesprek en de training zelf.

  Het Xtra wat ik aan de training toe ga voegen is een outdoor les. Lekker naar het bos de natuur in, voelen ervaren en de zintuigen op scherp zetten. We gaan tijdens de training ook creatief aan de 

 • slag zodat het onderbewuste wordt geprikkeld aan de hand van gerichte tekenopdrachten die aansluiten op Rots en Water. En hoe leuk is het als papa of mama een les mee mag doen! Dus een ouder kind les staat ook op het programma. Daarnaast duurt elke les van mij geen uur maar 5 kwartier zodat het geleerde en de les nog eens goed doorgenomen kan worden en er nog meer ruimte is om dat te delen met elkaar. De kinderen krijgen ook gerichte opdrachten mee naar huis zodat ze het geleerde in de praktijk kunnen gaan oefenen. Deze geoefende opdrachten bespreken we de eerstvolgende les na en delen zo de ervaringen met elkaar uit. Kortom net een beetje Xtra.

 • Mijn nieuwe praktijkruimte

  Na tweeënhalf jaar groeide ik uit mijn jasje en was ik toe aan een volgende stap. Zo blij met deze mooie ruimte die van alle gemakken voorzien is. Vanuit deze ruimte kan ik nog meer groeien en alle ideeën die ik heb voor mijn praktijk werkelijkheid laten worden. Joepie:-)).