• Wie ben ik

  Mijn naam is Rebecca van Noort-Foyle. Geboren in Lisse, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

  Na veel reizen en een aantal jaar woonachtig te zijn geweest in Australië, ben ik weer thuis gekomen in Lisse. Samen met mijn Australische man, heb ik een praktijk opgezet in podotherapie. Toen de praktijk eenmaal goed liep en mijn jongste naar de basisschool ging, ontstond er ruimte voor mijn wens om kinderen, jongeren en ouders te helpen en begeleiden.

  Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven. Door te lezen en te voelen ben ik mijn zintuigen gaan ontwikkelen.
  Hierdoor ben ik geworden tot wie ik nu ben. Met deze ervaring en de reis naar mezelf ben ik gaan doen waar mijn hart sneller is van gaan kloppen. Een kind helpen dat vastloopt en net dat duwtje te geven wat hij/zij nodig heeft om weer verder te kunnen groeien (To Grow).

  Dit is de reden geweest waarom ik een kindercoachopleiding ben gaan volgen bij het Atma instituut voor life coaching in Amersfoort. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid  weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht. Deze kracht wil ik inzetten om kinderen, jongeren en hun ouders verder te helpen met waar ze op dit moment tegen aanlopen.

  Een aantal jaar geleden ben ik tijdelijk gaan assisteren bij de lessen kinderyoga. Naast het één op één begeleiden/coachen van kinderen/jongeren en hun ouders, kwam ik erachter dat ik de groepsdynamiek met kinderen heel leuk vind.
  Ik geef dan ook geregeld met veel plezier samen met mijn collega co-trainer Michelle Toussaint  de Rots en Water weerbaarheidstraining klassikaal op basisscholen. 

  Ik vind het fijn en plezierig om mezelf te ontwikkelen en volg daarom geregeld trainingen en cursussen waarvan ik denk dat die aansluiten bij wat ik doe en waar ik voor sta. Via het contactformulier, kunt u mij bereiken om geheel vrijblijvend een afspraak te maken voor een kenningsmakingsgesprek.