Is mijn kind HSP?

Ouder zijn is een grote ontdekkingsreis. Er is geen routebeschrijving van, vooraf weet je niet wat er allemaal op je pad komt en af en toe zul je de weg kwijtraken. Zeker wanneer je een kind hebt dat geweldig is, maar ook regelmatig niet lekker in zijn of haar vel zit.

 

Herken je dit?

  • Je kind wordt steeds stiller en lijkt zich terug te trekken
  • Je kind voelt zich regelmatig overweldigd door wat er om hem of haar heen gebeurt
  • Je kind wordt steeds sneller boos
  • Je kind lijkt al z’n energie kwijt te zijn na een dag op school

Als je zeker weet dat jouw kind HSP is, kun je hem of haar helpen met die gevoeligheid om te gaan. Daar wordt het thuis een stuk rustiger van en jouw kind wordt weer vrolijk.

Is mijn kind HSP To Grow Coaching

Wat is er aan de hand? En wat kun je doen om jouw kind te helpen?

Testje doen en klaar?

De meeste HSP testen die je online vindt, geven je alleen de uitslag: je bent (waarschinlijk) hoogsensitief of je bent het niet. Met die wetenschap kom je nog niet veel verder. Iedereen is anders. 'De' HSP-er bestaat niet. Met de
HSP-analyse krijg je je eigen persoonlijke HSP-blauwdruk mee.

Het is dus belangrijk dat je ontdekt óf je kind hoogsensitief is en vervolgens ook op welke punten dat het meest opspeelt. Wanneer je dat weet, kun je stappen maken.

HSP programma

Om dit allemaal te ontdekken, heb ik een kort, online programma ontwikkeld voor ouders die hun kind zien worstelen. In zes video’s leg ik je uit wat hoogsensitiviteit is. Bij de video’s horen werkbladen en waardevolle downloads. Wanneer je de video’s allemaal hebt bekeken en de werkbladen hebt ingevuld, plannen we een zoomcall, waarin we samen de HSP-analyse invullen. Daar neem ik ruim anderhalf tot 2 uur de tijd voor.
 

Zo ontdek je of jouw kind inderdaad HSP is en waar zijn of haar valkuilen zitten. Ik vertel je welk onbewust gedrag daarbij hoort en geef je advies zodat je jouw kind zo goed mogelijk kunt helpen.

Boek Is mijn kind HSP

Investering: 197.- euro

Is mijn Kind HSP To Grow Coaching

Goed om te weten

De uitslag van de HSP-analyse is als een blauwdruk waarmee jouw kind de rest van zijn of haar leven vooruit kan. Dankzij de uitslag begrijp je beter waarom je doet wat je doet en hoe je dat kunt veranderen, zodat je weer lekker in het leven staat.

De kans bestaat dat jouw kind hoogsensitief is. En dat is goed nieuws!

Ebook HSP overprikkeld kind

3 eenvoudige tips bij een overprikkeld kind

Wil je ook weten wat  je als ouder kunt doen om je kind te ondersteunen als het verdrietig of boos is. Waardoor je precies weet hoe te handelen als je kind weer eens ontploft.

Voordelen:

  • Je weet als ouder nu precies welke uitingsvormen van overprikkeling bestaan. En hoe er mee om te gaan.
  • Welke prikkels er zijn en waar dat zich in uit.
  • Welke behoefte er achter het gedrag van je kind zit. Zodat jij als ouder de oplossing hebt.
  • Hoe je het beste kan reageren op ongewenst gedrag.
  • Handvatten zodat het weer gezellig wordt in huis.

Gratis tips in je inbox

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt de tips direct in je mailbox.

Ook Interessant

opvoedstijl is mijn kind HSP

Welke opvoedstijl hebben jullie?

Ze komen bij mij binnen, ik stel me voor en ze gaan zitten. Ze lijken wat gespannen. Ik zie dat bij moeder de tranen hoog zitten. Ik breek het ijs door over koetjes en kalfjes te beginnen, thee en koffie aan te bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten op het gebied van hooggevoeligheid? Vul hier je naam en e-mail adres in.