Gezinscoaching

Heb jij een fantastische gezin met een hoogsensitief kind? Of misschien ben je zelf ook hoogsensitief ? Dan kan je geconfroteerd worden met vraagstukken waar je zelf niet meer uitkomt.

Je bent er altijd voor je gezin. Je zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt. Maar juist jij, die jouw eigen kind zo goed kent, weet het even niet meer. Jullie hebben alles geprobeerd maar niks werkt écht op lange termijn. Met je partner zit je ook lang niet meer op één lijn en je voelt dat je alle ballen in je eentje hoog moet houden. Je moederhart breekt. Want je ziet dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit en de twinkel in de ogen is weg. En ook jouw geduld wordt geregeld op de proef gesteld. Kortom het wordt er niet gezelliger op thuis.

Is mijn kind HSP HSP binnen het gezin

(Hoog)gevoeligheid heeft prachtige kwaliteiten, maar die zijn momenteel ver te zoeken. Die goedbedoelde adviezen van je moeder, vader en opvoedboeken irriteren je. Ze maken je nog onzekerder. Je voelt je zo machteloos. Alsof je faalt als ouder. Je wilt je kind het allerbeste geven maar je bent moe en weet het even niet meer.

Meer informatie

Wat is er aan de hand? En wat kun je doen om jouw kind te helpen?

Wat levert het op?

In de sessies geef ik je met liefde terug wat jouw kind je wil vertellen en hoe jullie gezinsdynamiek in elkaar zit. Ik ga samen met jullie beide onderzoeken en kijken waar jullie van elkaar kunnen leren. Zo zit je zelf weer aan het stuur en krijg je weer de regie terug van jullie eigen leven. En het mooie van kinderen is…als jij verandert, veranderen zij met jou mee.

Wil je stoppen met pleisters plakken en je inzetten voor permanente verandering? Durf jij de stap of stappen te nemen die nodig zijn voor waar jullie naar verlangen voor jullie gezin? Mijn doel is dat alle neuzen dezelfde kant weer opwijzen en jullie elkaar begrijpen en weten wanneer wat te doen in welke situatie.

HSP binnen het gezin To Grow Coaching
Quote icon

"Wie heeft er ooit gezegd dat je het alleen moet doen? Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Ik help je met mijn kwaliteit, ervaring en expertise op het gebied van hooggevoeligheid. Zodat jij als ouder meer inzicht krijgt in het hooggevoelige karakter van je kind. Waardoor jij je kind beter gaat begrijpen en er meer rust en begrip komt binnen jullie gezin. Hoe mooi is dat?"

- Rebecca van Noort

Ook Interessant

opvoedstijl is mijn kind HSP

Welke opvoedstijl hebben jullie?

Ze komen bij mij binnen, ik stel me voor en ze gaan zitten. Ze lijken wat gespannen. Ik zie dat bij moeder de tranen hoog zitten. Ik breek het ijs door over koetjes en kalfjes te beginnen, thee en koffie aan te bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten op het gebied van hooggevoeligheid? Vul hier je naam en e-mail adres in.