HSP analyse

De rest van je leven je eigen persoonlijke HSP blauwdruk. Die jouw HSP ombuigt van valkuil naar kwaliteit. Waardoor je meer zelkennis krijgt en zelfverzekerder in het leven staat.

Wel of niet hoogsensitief?

Het ene moment herken je jezelf volledig in de beschrijving van een hoogsensitief persoon, het andere moment lees je dingen die totaal niet op jou van toepassing zijn. Nu wil je voor eens en voor altijd weten hoe het zit: ben je nou hooggevoelig of niet?

Om te beginnen: een simpel ja of nee is écht niet genoeg. Die kun je zo krijgen door een eenvoudige test in te vullen. Maar dan? Dan weet je dat je hoogsensitief bent, maar is er verder nog niets veranderd. Je bent nog steeds uitgeblust, doet wat de rest van de wereld van je verwacht en raakt jezelf steeds meer kwijt.

To Grow HSP Expert Coach Rebecca HSP analyse

Daarom heb je niet alleen het antwoord nodig op de vraag of je hoogsensitief bent, jij hebt iets stevigers nodig: de HSP-analyse

De HSP-analyse

Door het doen van de analyse weet je niet alleen of je hoogsensitief bent, je ontdekt ook wat dat voor jou persoonlijk betekent. Je krijgt als het ware een blauwdruk van jouw hooggevoeligheid. Je weet precies in welke situaties jij energie verliest of jezelf wegcijfert en wat je juist geen moeite kost.

Een voorbeeld: bij hooggevoeligheid gaan we er snel vanuit dat je geen prikkels en dus geen mensenmassa’s kunt verdragen. Dat hoeft helemaal niet voor jou te gelden. Misschien heb jij last van de emoties van je collega’s, terwijl je je als een vis in het water voelt op een groot festival.

  • Ontdek jouw struikelblokken
  • Ontdek hoe je daarmee om kunt gaan
  • Ontdek jouw HSP kwaliteiten en hoe je die kunt zetten

Die blauwdruk is dus voor iedereen anders. Fijn is, dat als je eenmaal weet waar je HSP je in de weg zit en welk onbewust gedrag je aanneemt, je je voortaan ook kunt voorbereiden op die situaties en je je eigen gedrag kunt aanpassen. En je ook weet hoe je jezelf weer oplaadt. Leuke extra: je ontdekt ook welke mooie/leuke/unieke kanten jouw HSP heeft.

In het on-live programma

Boek de HSP-analyse
Jij en je HSP To Grow Coaching HSP analyse

Ook Interessant

Hsp kwaliteit valkuilen To Grow

Ben jij een gever of een nemer?

Als ik naar mezelf kijk, ben ik een echte gever. Geven is fijn, en geeft mij een goed gevoel. Tegenwoordig geef ik vooral (veel) aan de mensen die mij na staan (of: ook om mij geven) en waarbij ik een ‘ja’ gevoel krijg.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten op het gebied van hooggevoeligheid? Vul hier je naam en e-mail adres in.